Jaunpils Pienotava Jaunpils Pienotava
A/S Jaunpils Pienotava
RU EN LV 中国
Par mums Jaunumi Produkcija Pasūtījumi Receptes Kontakti
Katalogs Katalogs CN ERAF logo SIA „Agrera" RAŽOŠANAS JAUDAS PALIELINĀŠANA ERAF_02_2016 ERAF LIAA Piena Ceļš
Izstāde Produkti

Siers Home-made BRINZA - gabaliņi

Siers Home-made BRINZA  - gabaliņi Mīksts sāļais siers, bagāts ar vitamīniem, olbaltumvielām un minerālvielām. Brinza ir Bulgārijas un Rumānijas siera meistaru lepnums. Šis siers ir izgatavots no augstvērtīga govs piena, nogatavošanās procesā iegūstot sāļu garšu. Brinza satur cilvēka organismam nepieciešamos vitamīnus, minerālvielas un olbaltumvielas, kā arī vērtīgos kalcija un fosfora sāļus. Siers labi kūst, un tā pikantā garša būs lieliska piedeva svaigiem salātiem, gaļai un dārzeņiem.
Domājot par klientu, sieru Brinza piedāvājam jau sagrieztu gabaliņos – tā ērtākai izmantošanai.
Svaigs filatas tipa siers, tauku saturs sausnā 45%, beztauku daļas mitrums 68%.
Sastāvs: Pasterizēts piens, pienskābo baktēriju ieraugs, ferments, sāls.
100 g produkta satur: Enerģētiskā vērtība 1269 kJ/ 305 kcal
Tauki 23,0 g, no tiem piesātinātās taukskābes 16,0 g
Ogļhidrāti 0,2 g, no tiem cukurs 0,0 g
Olbaltumvielas 24,0 g; Sāls 2,0 g
Iepakojums: Plastmasas spainītis
Uzglabāšanas temperatūra: 0 ºC līdz +8 ºC

Siers Home-made BRINZA

Siers Home-made BRINZA Brinza tiek gatavota no kvalitatīva govs piena, kas iegūts tepat Latvijā – mūsu zemnieku saimniecībās. Siera raksturīgākā īpašība ir sāļums. Pēc konsistences tas ir mīksts un viendabīgs, tam nav garozas. Brinza ir bagāta ar minerālvielām, vitamīniem, sāļiem un olbaltumvielām.
Brinza labi papildina svaigus dārzeņu salātus, tā var būt kā labs pildījums pīrādziņiem. Brinzu var gatavot arī cepeškrāsnī (ietinot to folijā), kas īpaši izcels brinzas garšas īpatnības.
Svaigs filatas tipa siers, tauku saturs sausnā 45%, beztauku daļas mitrums 68%.
Sastāvs: Pasterizēts piens, pienskābo baktēriju ieraugs, ferments, sāls.
100 g produkta satur: Enerģētiskā vērtība 1269 kJ/ 305 kcal
Tauki 23,0 g, no tiem piesātinātās taukskābes 16,0 g
Ogļhidrāti 0,2 g, no tiem cukurs 0,0 g
Olbaltumvielas 24,0 g; Sāls 2,0 g
Iepakojums: Termoformējoša plēve
Uzglabāšanas temperatūra: 0 ºC līdz +8 ºC

Kūpināts siera našķis

Kūpināts siera našķis Nenogatavināts siers, kas tiek kūpināts dabīgos dižskābarža dūmos. Šis produkts tiek ražots no augstas kvalitātes govs piena, kas tiek iegūts Latvijas zemnieku saimniecībās. Kūpināts siera našķis tiek gatavots no svaigām Mini Mozzarellas bumbām, pievienojot garšai sāli un kūpinot tās dabīgos dūmos. Produkts ir fantastiska uzkoda pie alus vai vīna. Labi izskatīsies arī uz svētku galda.
Sastāvdaļas: pasterizēts govs piens, pienskābo baktēriju ieraugs, mikrobioloģiskais ferments, pārtikas sāls.
Tauku saturs sausnā 45%; Beztauku daļas mitrums 68%
100 g produkta satur: Enerģētiskā vērtība 1269 kJ/ 305 kcal
Tauki 23,0g, no tiem piesātinātās taukskābes 16,0g
Ogļhidrāti 0,2 g, no tiem cukurs 0 g
Olbaltumvielas 24,0 g; Sāls 2,0 g
Iepakojums: Plastmasas spainītis
Uzglabāšanas temperatūra: 0 ºC līdz +8ºC
 

Siera standziņas / Kūpinātas siera standziņas

Siera standziņas / Kūpinātas siera standziņas "Jaunpils Pienotavas" siera standziņas ir svaigas, veselīgas, garšīgas un viegli noplēšamas. Tās tiek ražotas no augstas kvalitātes govs piena, kas iegūts tepat Latvijā – mūsu zemnieku saimniecībās. Ražot šo produktu mums iemācīja izcili siera meistari no Itālijas.
Siers ir augstas kvalitātes un tam nav pievienotas krāsvielas un konservanti. Siera standziņas ir īpaši iecienītas bērnu vidū kā ērta un veselīga uzkoda starp ēdienreizēm. Produktam ir ērts iepakojums, kas ir liels plus, jo tas dod iespēju produktu ņemt līdzi izbraukumā zaļumos vai pat tālākā ceļojumā.
Siera standziņas ir labas servēšanai siera platēs, papildinās jebkuru svētku galdu, kā arī būs laba uzkoda klāt pie vīna vai alus.
Tauku saturs sausnā 45%; Beztauku daļas mitrums 68%.
Sastāvdaļas: paterizēts govs piens, pienskābo baktēriju ieraugs, mikrobioloģiskais ferments, pārtikas sāls.
100 g produkta satur: Enerģētiskā vērtība 1269 kJ/ 305 kcal
Tauki 23,0g, no tiem piesātinātās taukskābes 16,0g
Ogļhidrāti 0,2 g, no tiem cukurs 0,0 g
Olbaltumvielas 24,0 g; Sāls 0,4 g
Iepakojums: Vakuuma vanniņa
Uzglabāšanas temperatūra: 0 ºC līdz +8ºC

Siers Mozzarella - bumbas

Siers Mozzarella - bumbas Mozzarella - siers ar raksturu. Mozzarella ir nenogatavināts pusmīkstais siers, kas cēlies no Itālijas dienvidiem. Sieram piemīt maiga, neizteikta garša un maiga slāņveidīga tekstūra. Mīksts maigais Mozzarella siers, pagatavots no augstvērtīga govs piena. Siers ir īpaši piemērots picām, tāpat kā salātiem, mērcēm, karstmaizēm un citiem ēdieniem. Tradicionāli šo sieru pasniedz ar sagrieztu svaigu tomātu un bazilika lapiņām, kas pārlietas ar augstākā labuma olīveļļu vai balsamico etiķi. Mīkstā siera cienītājiem radīts Mozzarella siers īpašā sālījumā. Lai izceltos sieram raksturīgā garša un aromāts, to ieteicams izņemt no ledusskapja vismaz stundu pirms ēšanas vai ēdiena gatavošanas.
Svaigs filatas tipa siers, tauku saturs sausnā 45%, beztauku daļas mitrums 68%.
Sastāvs: Pasterizēts piens, pienskābo baktēriju ieraugs, ferments, sāls.
100 g produkta satur: Enerģētiskā vērtība 1269 kJ/ 305 kcal
Tauki 23,0 g, no tiem piesātinātās taukskābes 16,0 g
Ogļhidrāti 0,2 g, no tiem cukurs 0,0 g
Olbaltumvielas 24,0 g; Sāls 0,4 g
Iepakojums: Termoformējoša plēve
Uzglabāšanas temperatūra:  0 ºC līdz +8 ºC

 

Kūpinātas siera bumbas

 Kūpinātas siera bumbas Dabiskā siera garša, kas bagātināta ar izteiktu dūmu aromātu ir īsta delikatese. Tradicionālā recepte un siera kūpināšana, izmantojot dižskābārža malku, piešķir sieram unikālu delikāta un vienlaikus spilgta aromāta harmoniju. Tā vieglā un sulīgā garša, maiga slāņveidīga tekstūra, apkārt ar gardu miziņu zeltaini brūnā krāsā, patiks jebkuram gardēdim. Siers lieliski garšo ar svaigu maizi. Tas ir piemērots pasniegšanai arī siera platēs, kā arī pievienošanai karstajiem ēdieniem. Tas lieliski garšo kopā ar glāzi viegla baltā vīna.
Svaigs filatas tipa siers, tauku saturs sausnā 45%, beztauku daļas mitrums 68%.
Sastāvs: Pasterizēts piens, pienskābo baktēriju ieraugs, ferments, sāls.
100 g produkta satur: Enerģētiskā vērtība 1269 kJ/ 305 kcal
Tauki 23,0 g, no tiem piesātinātās taukskābes 16,0 g
Ogļhidrāti 0,2 g, no tiem cukurs 0,0 g
Olbaltumvielas 24,0 g; Sāls 2,0 g
Iepakojums: Termoformējoša plēve
Uzglabāšanas temperatūra: 0 ºC līdz +8 ºC
 

Siers Mini Mozzarella

Siers Mini Mozzarella Itāļu siera meistari ir apmācījuši mūsu sierra meistarus, la mēs apgūtu itāļu jau sen esošās tradicionālās metodes kā no piena pagatavot maigu, pienīgu, svaigu Mozzarellas sieru. Mozzarella tiek ražota no augstas kvalitātes Latviejas saimniecību govs piena, kuram nav pievienoti hormoni un antibiotikas un kurš ir ar augstu olbaltumvielu saturu. Mazā izmēra Mini Mozzarellas kumosiņi ir viegli pārvēršami ēdienos, kurus servēt dažādās situācijās. Pasniedz tos kā uzkodu saviem viesiem ar saulē kaltētiem tomātiem, garnētus ar bazilika pesto mērci vai pagatavo sev ātrus un veselīgus salātus ar sagrieztiem tomātiem olīveļļu un nedaudz balsametiķi, kas piešķirs unikālu garšu.

Siers Rullo di Mozzarella

Siers Rullo di Mozzarella Siers Rullo di Mozzarella ir ideāls produkts dažādu ātro uzkodu pagatavošanai.Tajā var ietīt dažādus produktus, kā piemēram, tomātus plānās šķēlītēs, vītināto šķiņķi, rukolas salātus.Tam visam uzlej virsū nedaudz olīveļļas mērcīti, pagatavotu ar dažādām garšvielām. Ruletīti sagriež gabaliņos. Rullo di Mozzarella ir nenogatavināts pusmīkstais siers; Sieram piemīt maiga, neizteikta garša un maiga slāņveidīga tekstūra. Mīksts maigais Mozzarella siers, pagatavots no augstvērtīga govs piena. Lai izceltos sieram raksturīgā garša un aromāts, to ieteicams izņemt no ledusskapja vismaz stundu pirms ēšanas vai ēdiena gatavošanas.
Svaigs filatas tipa siers, tauku saturs sausnā 45%, beztauku daļas mitrums 68%.
Sastāvs: Pasterizēts piens, pienskābo baktēriju ieraugs, ferments, sāls.
100 g produkta satur: Enerģētiskā vērtība 1269 kJ/ 305 kcal
Tauki 23,0g, no tiem piesātinātās taukskābes 16,0g
Ogļhidrāti 0,2 g, no tiem cukurs 0 g
Olbaltumvielas 24,0 g; Sāls 0,4 g
Iepakojums: Termoformējoša plēve
Uzglabāšanas temperatūra: 0 ºC līdz +8ºC
 

Siers Brinza

Siers Brinza Mīksts sāļais siers, bagāts ar vitamīniem, olbaltumvielām un minerālvielām. Brinza ir Bulgārijas un Rumānijas siera meistaru lepnums. Šis siers ir izgatavots no augstvērtīga govs piena, nogatavošanās procesā iegūstot sāļu garšu. Brinza satur cilvēka organismam nepieciešamos vitamīnus, minerālvielas un olbaltumvielas, kā arī vērtīgos kalcija un fosfora sāļus. Siers labi kūst, un tā pikantā garša būs lieliska piedeva svaigiem salātiem, gaļai, dārzeņiem.
Svaigs filatas tipa siers, tauku saturs sausnā 45%, beztauku daļas mitrums 68%.
Sastāvs: Pasterizēts piens, pienskābo baktēriju ieraugs, ferments, sāls.
100 g produkta satur: Enerģētiskā vērtība 1269 kJ/ 305 kcal
Tauki 23,0 g, no tiem piesātinātās taukskābes 16,0 g
Ogļhidrāti 0,2 g, no tiem cukurs 0,0 g
Olbaltumvielas 24,0 g; Sāls 2,0 g
Iepakojums: Plastmasas spainītis
Uzglabāšanas temperatūra: 0 ºC līdz +8 ºC
 

Siers ĶIMEŅU

Siers ĶIMEŅU Latvijā senās Jāņu tradīcijas paredz siera siešanu kā neatņemamu svētku sastāvdaļu.Jāņu siera dzeltenais ritulis rotā ikvienu vasaras saulgriežu svētku gadu. Ķimeņu siera dzeltenā krāsa un apaļā forma simbolizē sauli, tādēļ tas jānogaršo visiem Jāņu svinētājiem, lai būtu veiksme, veselība un izturība.Latvieši sēja sieru jau pirms sviesta pazīšanas. Līgo un Jāņi ir vieni no tradīcijām bagātākajiem svētkiem Latvijā, un tos svin vasaras saulgriežos. Lai gan ar tiem saistās daudzas tradīcijas, piemēram, vainagu pīšana, mājas un sētas rotāšana ar jāņuzālēm, dziedāšana, ugunskuru kuršana, alus darīšana un pīrāgu cepšana, tieši ķimeņu siers ir tas, ko daudzi šajos svētkos gaida visvairāk. Jau 12. gs. vācu krustnešus, kuri nonāca Baltijas krastos, pārsteidza Jāņu nakts svinību vērienīgums ar tumsā liesmojošiem ugunskuriem un bagātīgi klātiem galdiem, kuru neatņemama sastāvdaļa bija alus un siers. Vasaras saulgriežu galdā celtajam sieram latviešu tauta devusi nosaukumu Jāņu siers, un tas apdziedāts pat vissenākajās tautasdziesmās, kur siera siešana tiek atspoguļota kā īpašs rituāls. Siera apaļajai formai ir īpaša nozīme – vasaras saulgriežos uz svētku galda jāliek apaļas formas ēdieni, jo tie simbolizē sauli, tās radošo enerģiju, kā arī piena bagātīgu ieguvi un veiksmi.Laužot sieru pa gabalam, ikvienam ir iespēja paņemt sev daļu saules spēka.Jāņu siera vienreizīguma pamatā ir tā gatavošanas māksla, sastāvdaļas, forma un krāsa, kas vairāku gadsimtu laikā nav mainījušies.Tradicionāli Jāņu sieru gatavo no piena un biezpiena, pievienojot sviestu vai saldo krējumu, olas, sāli un ķimenes. Jo vairāk siera masai pievieno sviestu, krējumu un olas, jo siers ir mīkstāks un gardāks.
Nenogatavināts skābpiena siers, tauku saturs sausnā 20%.
Sastāvs: Vājpiens, vājpiena biezpiens, sviests, salds krējums, olas, sāls, ķimenes, krāsviela-beta karotīns
100 g produkta satur: Enerģētiskā vērtība 864 kJ/ 206 kcal
Tauki 8,2 g, no tiem piesātinātās taukskābes 4,7 g
Ogļhidrāti 2,0 g, no tiem cukurs 2,0 g
Olbaltumvielas 31,0 g;  Sāls 1,5 g
Iepakojums: Termoformējoša plēve
Uzglabāšanas temperatūra: 0 ºC līdz +8 ºC
 

Saldais deserts

Saldais deserts Saldais Biezpiena siers ar košiem, krāsainiem želejas gabaliņiem ir lielisks saldais ēdiens ikdienā brokastīs vai pie pusdienu maltītes. Pasniedzot svētku galdā, pārlejiet to ar svaigu zemeņu mērcīti, tas izskatīsies skaisti un garšīgi. Ietaupīsiet laiku saldā deserta pagatavošanai.
Sastāvs: Biezpiena masa, cukurs, saldais krējums, piens, želatīns, aromatizētājs - vanilīns, krāsviela CT-7020 –hlorofils E141 un turmeriks E100 (nātrija vara hlorofils, kurkumīns, mitruma uzturētājs: propilēnglikols E1520 (55%), emulgators: polisorbāts 80 E433 (36.5%), krāsviela CC-500-karmīns E120 (karmīns, skābuma regulētāji: kālija hidroksīds atšķaidīts ūdenī E525,  citronskābe E330), citrona aromāts, krāsviela BC-140- beta karotīns E160a (beta karotīns, cukurs, ūdens, saulespuķu eļļa, emulgators: taukskābju mono-un diglicerīdu citronskābes esteri E472c, antioksidants: alfa tokoferols E307, konservants: askorbilpalmilāts E304).
100 g produkta satur:
Enerģētiskā vērtība: 855 kJ/ 204 kcal
Tauki: 8,5 g, no tiem piesātinātās taukskābes 5,7 g
Ogļhidrāti: 22,0 g, no tiem cukurs 21,6 g
Olbaltumvielas: 9,9 g; Sāls 0,0 g
Uzglabāšanas temperatūra: +2 ºC līdz +6 ºC
 

Biezpiena deserti

Biezpiena deserti Biezpiena deserts ir gaisīgs, viegls biezpiena produkts ar dažādām garšām: vaniļas, vaniļas un rozīņu, persiku, zemeņu, meža ogu. Tas lieliski garšo kā saldais ēdiens, to var papildināt ar ķīseli, izmantot dažādu saldo ēdienu un kūku pagatavošanai. Tas ir produkts visiem saldummīļiem, palutiniet sevi!
Sastāvs (ar rozīnēm):
Biezpiena masa 71% (piens, vājpiens, pienskābo baktēriju ieraugs), saldais krējums, cukurs, rozīnes 5,4%, biezinātāji: modificēta ciete E1422, Konjac E425, aromatizētājs - vanilīns.
Sastāvs (ar persikiem):
Biezpiena masa 71% (piens, vājpiens, pienskābo baktēriju ieraugs), saldais krējums, cukurs, augļu pildījums ar persiku gabaliņiem (zemenes 54%, cukurs, ūdens, glikozes-fruktozes sīrups, modificēta ciete, recinātājs: želena sveķi E418, skābes: citronskābe E330, krāsviela: beta karotīns E160 aii, konservants: kālija sorbāts E202) biezinātājs: modificēta ciete E1422, konjak E425, aromatizētājs - vanilīns.
 

Saldie pudiņi

Saldie pudiņi Pudiņš ir lielisks, veselīgs produkts, kas labi papildina jebkuru maltīti. Mūsu pudiņam ir bagātīga, piesātināta šokolādes vai karameļu garša. Tam ir gluda, samtaina, krēmveida tekstūra.
Šokolādes pudiņu pasniedz dekorētu ar piparmētru lapiņu un putukrējuma “cepurīti”, ko pārkaisa ar šokolādes skaidiņām.
Karameļu pudiņu pasniedz ar sviestā ceptām ābolu šķēlītēm un pārkaisa ar kanēli.
Saviem pircējiem piedāvājam pudiņu ar šokolādes un karameļu garšu.
100 g produkta satur:
Enerģētiskā vērtība: Šokolādes: 856 kJ/ 204 kcal // Karameļu: 822 kJ / 196 kcal;
Tauki: 13,8 g, no tiem piesātinātās taukskābes 9 g // 13,4 g, no tiem piesāt. taukskābes 9 g;
Ogļhidrāti: 16,7 g, no tiem cukurs 10,8 g // 16,0 g, no tiem cukurs 2,20 g;
Olbaltumvielas: 3,16 g // 2,80 g; Sāls 0,3 g // 0,2 g;
Uzglabāšanas temperatūra: 0 ºC līdz +6 ºC

Saldā biezpiena masa

Saldā biezpiena masa Saldā biezpiena masa ir gaisīgs vājpiena biezpiena produkts, papildināts ar dažādām garšām: ar rozīnēm, ar persikiem, ar plūmēm, ar meža ogām, ar ķiršiem, ar kaktusu džemu. Tas lieliski garšo kā deserts gan viens pats, gan papildinājumā ar augļu vai ogu sulas mērcēm. Vai arī izmantojams dažādu kūku un desertu pagatavošanā. Tas ir produkts visiem saldumu mīļotājiem.
100 g produkta satur:
Enerģētiskā vērtība: Ar persikiem: 739 kJ/ 176 kcal
Tauki: 7,5 g, no tiem piesātinātās taukskābes 5,5 g
Ogļhidrāti: 15,2 g, no tiem cukurs 14,3 g
Olbaltumvielas: 11,9 g; Sāls 0,0 g
Uzglabāšanas temperatūra: +2 ºC līdz +6 ºC

Rūgušpiens 4%

Rūgušpiens 4% Rūgušpiens - viens no gardākajiem un sātīgākajiem piena produktiem. Rūgušpienu iegūst, pienam pieliekot pienskābes baktēriju tīrkultūru, veidojas viengabalaina un vienmērīga, konsistence ar maigu, patīkami skābenu garšu. Rūgušpienu organisms izmanto labāk nekā saldo pienu, tajā atrodas arī pienskābe, kas kavē pūšanas procesus gremošanas orgānos. Rūgušpienā ir liels daudzums olbaltumvielu, kalcija un citas organismam vajadzīgās vielas. Rūgušpienā ir mazāk piena cukura nekā saldā pienā, bet tajā ir vairāk B grupas vitamīnu. Tas labvēlīgi iedarbojas uz gremošanas orgāniem.
Sastāvs: Pilnpiens, pienskābo baktēriju ieraugs.
100 g produkta satur:
Enerģētiskā vērtība: 257 kJ/ 61 kcal
Tauki: 4,0 g, no tiem piesātinātās taukskābes 2,6 g
Ogļhidrāti: 3,0 g, no tiem cukurs <0,5 g
Olbaltumvielas: 3,2 g;  Sāls: 0,1 g
Iepakojums: Polimēra glāzīte ar alumīnija folija vāciņu
Uzglabāšanas temperatūra: +2 ºC līdz +6 ºC
Vienību skaits 1 transp. iepakojumā: 12

Sviests ar zaļumiem

Sviests ar zaļumiem Daudzi no mums nespēj iedomāties savu ikdienu bez sviesta. To mēs lietojam brokastīs, ziežot uz maizes. Ļoti daudz sviesta tiek izmantots gan konditorejā, gan ikdienas ēdienos. Tieši tāpēc ir svarīga sviesta kvalitāte. Saviem pircējiem piedāvājam tikai augstas kvalitātes produktu. Mūsu sviests ir dažādu minerālvielu un vitamīnu bagāts. Esam uzsākuši ražot sviestu ar zaļumiem. Aromātiskais sviests ir uzlabots ar garšvielām un garšaugiem, kas piešķir eleganci jebkurai maltītei.
Sastāvs: Saldkrējuma sviests, garšvielas (ķiploki, sāls 25%, sīpoli, pētersīļi), kaltēti ķiploki, kaltētas dilles, sāls.
100 g produkta satur:
Enerģētiskā vērtība: 738 kcal/ 3090 kJ
Tauki: 80,7 g, no tiem piesātinātās taukskābes 65,9 g
Ogļhidrāti: 1,6 g, no tiem cukurs 0,8 g
Olbaltumvielas: 0,8 g; Sāls 0,4 g
Iepakojums: plastmasas trauciņš
Uzglabāšanas temperatūra: +0 ºC līdz +8 ºC
Derīguma termiņš: 30 dienas
Par mums Jaunumi Produkcija Pasūtījumi Receptes Kontakti